Presentatie preps

In deze blog vertellen we hoe we ons voorbereiden op de presentatie van donderdag 22 februari.



Een nieuw verhaal

Voor onze eindpresentatie hebben we besloten om een nieuw verhaal te maken. Een verhaal dat langer duurt, dat zowel voelen, trillen als luisteren bevat. Dit verhaal heeft dan ook een nieuwe hoes nodig. Deze hoes is volledig dicht met voelelementen aan voor en achterkant en in het midden van de voorkant een Play button. Het verhaal gaat over een wandeling door het bos en een bezoek aan de kinderboerderij. In dit verhaal maken we ook ruimte voor ademhalingstechnieken en andere meditatietechnieken.

De video

Voor onze video gaan we vooral concentreren op het uitleggen van hoe het werkt en hoe Ruben dit kan gebruiken. Deze video dient voor Ruben zodat hij hiermee het kan gebruiken aangezien hij er niet bij was tijdens het testmoment. We willen dit in dezelfde stijl filmen zoals de YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) doet. Zo hebben we toch een soort van persoonlijke video voor Ruben waarin we duidelijk uitleggen hoe het werkt. We wisselen shots van een persoon achter een tafel af met close-ups van het toestel.

De presentatie


Voor de presentatie volgen we de structuur van de blogs een beetje. Zo brengen we het volledige proces, in de juiste volgorde goed weer. We maken plaats voor het tonen van het nieuwe verhaal en de video.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tangible Stories

Bezoek aan opvoedster Lotte (2/2)